Підприємець з Прикарпаття поцупив понад півмільйона гривень, які були виділені на захист від повеней. Про це розповіли в прес-службі обласної прокуратури.

Повідомляється, що у Тисменицькій прокуратурі повідомили про підозру місцевому підприємцю у привласненні 570 тисяч гривень, які були виділені на проведення заходів проти затоплення.

Читайте Знай в Google News!

При цьому підприємець діяв не сам, а з кількома спільниками.

"Як встановили слідчі, підозрюваний, діючи за попередньою змовою з іншим підприємцем і посадовими особами місцевого самоврядування, заволодів бюджетними коштами в сумі близько 570 тис. грн, а в подальшому легалізував їх шляхом проведення фінансових операцій" - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В даний момент до суду направлено клопотання про використання відносно підозрюваного запобіжного заходу і про накладення арешту на майно підприємця.

Варто зазначити, що в даний момент суд вже розглядає кримінальну справу про вчинення цим підприємцем злочинів аналогічного характеру.

автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі вкрали 50 домофонів, городяни в паніці

Як повідомляв портал "Знай.uа", збоченець вкрав 126 пар взуття заради плотських утіх

Також, "Знай.uа" писав, що Чаплига ткнув Зеленського в провал банківської системи