На Прикарпатті біля житлових будинків виникло провалля. Про це розповіли на порталі Калуської міської ради.

Виконуючий обов'язки старости Кропивницького округу Михайло Барнич повідомив до Калуської міської ради про те, що в Кропивнику утворилося провалля на відстані 300 метрів від житлових будинків.

Читайте Знай в Google News!

У зону осідання потрапили ділянки землі, на яких жителі села Кропивник вели Сільське господарство. Мульда просадки виникла на дорозі, після чого заповнилася прісною водою атмосферного походження.

В офіційній інформації зазначено, що найімовірніше у просадки немає контакту з розсолами підземних горизонтів відпрацьованих шахт.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В цей же день, на місце події виїхали фахівці з метою вивчити місце просадки і визначити кількість реперних знаків, які потрібно встановити і включити в систему моніторингу для вивчення процесів просадки і складання прогнозу щодо того, що відбувається на даній ділянці.

Місцева влада доручила управлінню будівництва та розвитку інфраструктури міської ради зв'язатися з представниками науково-дослідних інститутів для визначення вартості робіт проведення геофізичних досліджень та підготувати пропозиції на розгляд керівника міста.

прірва затоплена водою, фото: Калуська міська рада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни ткнули слуг Зеленського в болото замість доріг

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові асфальт-ненажера поглинає машини

Також, "Знай.uа" писав, що Запорізький далекобійник поставив мера Буряка " на лічильник"