Американка пожертвувала життям заради дітей. Про це розповіли на сторінці "ТОК"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у американки Даніель Дік виявили рак на п'ятому місяці вагітності і вона відмовилася від лікування, щоб народити дітей.

Читайте Знай в Google News!

У 2011 році Даніель видалили меланому і 5 років рецидиву не траплялося. У 2015 році у неї і чоловіка народилася дівчинка. Однак під час другої вагітності близнюками, на п'ятому місяці, у неї виявили і видалили метастази в мозку і кишечнику.

Даніель Дік з чоловіком, кадр з відео: Facebook ТОК

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даніель терміново було потрібно лікування, проте це могло зубити малюків. Тому жінка прийняла рішення народити, а після зайнятися лікуванням. При цьому лікарі не давали гарантій, що вона залишиться жива.

Малюки народилися абсолютно здоровими і Даніель повернулася до лікування, але було вже пізно. Через 10 місяців після пологів вона померла в лікарні. На момент смерті їй було 32 роки.

Умерла ради детей

Беременная двумя близнецами мама оказалась перед страшным выбором: рождение здоровых малышей или собственная жизнь. Какой выбор сделали бы вы?

Geplaatst door ТОК op Vrijdag 24 januari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка