На Рівненщині дві вчительки побилися на уроці. Про це розповіли в репортажі місцевого телеканалу "Рівне 1".

Повідомляється, що в селі Решуцьк Рівненського району, дві вчительки місцевої школи влаштували бійку посеред уроку читання, де були присутні сім першокласників.

Читайте Знай в Google News!

У школі Решуцька навчаються 17 дітей і працюють троє вчителів. Бійка між вчителями стала наслідком конфлікту через посаду директора закладу.

Вчителька Ніна Назарчук була директором школи понад 20 років. У 2018 році її звільнили і на її місце призначили Тетяну Хуторянську, яка каже, що її старша колега не може знайти з нею спільну мову.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Її не влаштовував розклад, який ми склали. Тому я хотіла його забрати і замінити іншим розкладом, оскільки той її не влаштовував. Коли я забрала розклад, вона на мене просто накинулася. Вона мене штовхала, хапала за руки, за комір. І найголовніше, що це бачили діти" - розповіла Тетяна Хуторянська.

Школа в селі Решуцьк, кадр з репортажу рівно 1: YouTube

Ніна Назарчук зізналася, що дійсно не може змириться з тим, що її звільнили з посади керівника і поставили в підпорядкування молодшої колеги. Однак, влаштовувати бійку в той день вона не збиралася.

"Ми кулаками не билися. Ми не мали наміру, щоб це діти бачили. Нам це не потрібно, ні їй, ні мені. Просто вона дуже хотіла його (розклад - прим. ред.) забрати. Він був доказом її непрофесійності." - прокоментувала Ніна Назарчук.

Тепер батьки бояться за своїх дітей і вимагають звільнити одну з вчительок. Інакше загрожують перевести дітей в іншу школу.

Місцеве відділення освіти створило комісію, яка розслідуватиме цей випадок. Рішення комісії має з'явиться у вівторок, 6 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо".

Як повідомляв Знай.uа, моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок: "все сталося у Вчителя на очах".

Знай.uа писав, МОН оприлюднило графік проведення ЗНО для абітурієнтів 2021.