Житель Прикарпаття подружився з вовчицею. Про це директор "Парку хижаків Арден" Владимр Бучко розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Володимир Бучко опублікував відео, на якому грає зі справжньою вовчицею. При цьому тварина не проявляє до нього агресії, а навпаки, радісно ходить поруч, облизує обличчя і дає себе погладити.

Читайте Знай в Google News!

"Ось така вовчиця. Така красуня. Прибула до нас з села Ворожба Сумської області. Жила в клітці невеликий, такий десь 2 на 4 напевно, красуня. Ось такі у нас вовки - зализують на смерть " - сказав Володимир Бучко.

Коли я її вперше побачив у тісній клітці моє серце защемило і півроку не відпускало... Вона через сітку лизала мої руки, а її очі благали забрати її з неволі. Я їй пообіцяв і виконав! Вона на волі у заповідному урочищі! Щасти тобі царице лісу Багіро!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Geplaatst door Володимир Бучко op Zaterdag 3 oktober 2020

У підписі до публікації чоловік розповів, що коли вперше побачив полонену вовчицю Багіру, то довго не міг прийти до тями. Він пообіцяв, що звільнить її і дотримав слово.

"Коли я її вперше побачив в тісній клітці моє серце защемило і півроку не відпускало... Вона через сітку лизала мої руки, а її очі благали забрати її з неволі. Я їй пообіцяв і виконав! Вона на волі в заповідному урочищі! Удачі тобі цариці лісу Багіро!"- підписав публікацію Володимир Бучко.

Публікація Володимира Бучка: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді обрали "зірку Закарпаття" серед чотирилапих

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом бобер забрів у село і переполошив людей

Також, "Знай.uа" писав, що клишоногі закарпатці поласували кавунами на потіху глядачам