Маленька українка втратила ноги під поїздом. Про це розповіли у виданні "Це моя Україна".

Повідомляється, що з 9-річною Софією стався нещасний випадок і вона залишилася без ніг. Медики її відразу ж прооперували і сформували кукси, проте через шок і краш-синдром у неї почалися проблеми з печінкою і нирками.

Читайте Знай в Google News!

"Печінку і нирки стабілізували. Тепер спостерігаємо, як формуються кукси. З правою ніжкою проблем немає, з лівої – є проблеми. Лікування триває. Крім цього, дівчинка потребує психореабілітації, стабілізації роботи внутрішніх органів. А коли будуть сформовані кукси, можна буде думати про протезування. Але цього доведеться чекати від півроку до року."- сказав заступник головного лікаря Микола Бобра

У зв'язку з цим рідні дівчинки відкрили збір коштів на її лікування і були змушені звернутися до небайдужих людей за допомогою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Користувачка Facebook Maria Vittrup також опублікувала ссобщеніе із закликом допомогти дівчинці на сторінці "Українці у Варшаві".

Публікація Maria Vittrup: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка