Руслан Марцінків розповів, коли в Івано-Франківську включать опалення. Про це він повідомив у традиційному прямому ефірі.

Марцінків підкреслив, що для Франківська дуже важливо вчасно увійти в опалювальний сезон і назвав дату, коли заплановано включення опалення в місті.

Читайте Знай в Google News!

"Зараз головне нормально увійти в опалювальний сезон. Працюємо над тим, щоб погасити певну заборгованість. Хочемо, щоб з 15 жовтня всі наші заклади були з теплом. Зараз перевіряємо всю мережу" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Мер Франківська зазначив, що не дивлячись на гарну погоду місто має бути готове з 15 Жовтня запустити опалювальний сезон.

"Вперше, райони, які обслуговував СТЕК, обслуговуватиме "Теплокомуненерго", тому маємо певні виклики. Однак ці виклики дозволять жителям нарешті отримувати послугу однаково і за однаковою ціною на всій території Івано-Франківська" - додав Руслан Марцінків.

Оперативно про стан справ || 5.10.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 4 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кандидат у мери Запоріжжя Ружин підчепив коронавірус перед виборами

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін поступився мерське крісло хворому Кернесу

Також, "Знай.uа" писав, що " Розбійник", якого вигнав Зеленський, знайшов лазівку, щоб піти на вибори