На Прикарпатті рятувальники знайшли раніше зниклого чоловіка. Про це розповіли на сторінці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 4 жовтня, близько 14: 30, житель села рівня Рожнятівського району 1957 року народження, пішов у ліс збирати гриби і не повернувся додому.

Читайте Знай в Google News!

5 жовтня об 11: 55, до пункту зв'язку пожежно-рятувальної частини №8 смт Рожнятів надійшло повідомлення з відділення поліції Рожнятівського району з проханням надати допомогу у пошуку зниклого чоловіка.

Цього ж дня рятувальники обстежили Лівий берег річки Лімниця, який пролягає від села Рівне до села Слобода-Рівнянська, а також 5 кілометрів лісового масиву між цими населеними пунктами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

6 жовтня, о 10: 35, одна з пошукових груп змогла виявити зниклого чоловіка. Він перебував у задовільному стані. Після цього його помістили в всюдихід "Богун" для транспортування до автомобіля швидкої допомоги.

рятувальники знайшли зниклого чоловіка, фото: Facebook ДСНС Івано-Франківської області

У пошукових роботах брали участь 12 осіб особового складу управління ДСНС в Івано-Франківській області та 4 одиниці техніки.

Публікація ДСНС Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині зникла Худорлява жінка у рожевих кросівках

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині зник чоловік зі стрижкою " під горщик"

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі зникла молода жінка, дочка божеволіє