Пару з Франківська оштрафували за зйомки фільмів для дорослих. Про це розповіли в Єдиному реєстрі суднових рішень.

Повідомляється, що в липні 2018 року чоловік і жінка опублікували в Інтернеті 40 фотографій, на яких були зображення порнографічного характеру.

Читайте Знай в Google News!

Протягом трьох місяців вони знімали процес злягання на відео, які пізніше продавали клієнтам.

Чоловік розповів, що з оголошення в газеті вони з дівчиною дізналися, що в Естонії одна фірма шукала на роботу співробітників для трансляції інтимних послуг за допомогою інтернету. Пізніше пара вирушила в Таллінн і підписала відповідні контракти, після чого вони стали надавати інтимні послуги через інтернет.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Суд визнав франківчан винними і зобов'язав кожного з них сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень, а також прийняв рішення заборонити їм займатися певною діяльністю і працювати на певних посадах.

Крім цього пара оплатила проведення судово-мистецтвознавчих експертиз у розмірі 5 299 гривень.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що соратник Зеленського засвітився у Києві

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Німеччині судять збоченця з міжнародної мережі, в якій сиділо 30 тисяч педофілів

Також, "Знай.uа" писав, що приваблива жінка зацікавила правоохоронні органи Камбоджі своїми відвертими знімками і ті " відкрили на неї полювання"