У Донецькій області рідні кинули пенсіонерку одну. Про це розповів пастор "Церкви добрих змін" і президент благодійного фонду "Пелігрім" Геннадій Мохенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Маріуполі рідні кинули 92-річну стареньку одну в квартирі. Жінка не в змозі нормально пересуватися і подбати про себе.

Читайте Знай в Google News!

Сусіди пенсіонерки намагалися отримати допомогу від соціальних служб, але не змогли. Після цього вони звернулися в хоспіс для покинутих людей похилого віку при Фонді "Пілігрим" і " Церкві добрих змін".

пенсіонерка, кадр з відео: Facebook Геннадій Мохенко

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Волонтери відразу ж приїхали до пенсіонерки. На момент її виявлення вона була ослаблена і не їла вже тиждень. Жінку доставили в хоспіс, де вона отримала необхідну допомогу.

До публікації Геннадій Мохенко додав відео, на якому можна побачити виснажену пенсіонерку і її квартиру, яка знаходиться в жахливому стані.

Жуть.. 92 года старушке.. Неделю не кушала... Отвезли в наш хоспис

Жуть.. 92 года старушке.. Неделю не кушала... Отвезли в наш хоспис Соседи не могли добится никакой помощи от социальных служб. Обратились в наш хоспис, для брошенных стариков, при "Пилигриме" и "Церкви Добрых Перемен"... Спасибо всем кто поддерживает наши служения для детей и стариков... Нужна помощь в закупке медикаментов... Приват карта 4627 0557 7018 7119

Geplaatst door Gennadiy Mokhnenko op Dinsdag 22 september 2020

"Ось так живе людина, яку кинули всі родичі. Бабуся лежить в жахливому стані, тиждень не їла."- сказав автор відео.

Публікація Геннадія Мохенка: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мелітополі жінці стало погано на ринку

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерки обурили українців погрозами покликати Путіна

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях пенсіонерка віддала 16 тисяч за "порятунок" сина