Дівчинка-підліток з Вінницької області страждає від онкологічного захворювання. Про це розповіли в сюжеті телеканалу "НТН".

Повідомляється, що 16-річній Ользі Войтенко лікарі поставили страшний діагноз - рак мозку. Дівчинка перенесла безліч хіміотерапій і операцію, проте хвороба повертається.

Читайте Знай в Google News!

Ольга пройшла лікування в Україні, яке складалося з хіміотерапії та променевої терапії. Також частину лікування і операцію їй провели в Туреччині. Тоді їй не змогли повністю видалити пухлину. Дівчинка заново вчилася ходити, але все ж змогла потрапити на випускний, де станцювала вальс з батьком.

Ольга вчиться ходити, кадр з репортажу НТН: Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак наступне обстеження показало, що захворювання Олі повертається і пухлина прогресує з новою силою.

Медики в Туреччині погодилися прийняти Ольгу на лікування, проте її сім'я не може дозволити собі навіть оплатити попередній рахунок. Звичайна сільська сім'я за роки лікування дочки розпродала все майно і повністю виснажена. У зв'язку з цим вони звернулися до небайдужих людей за допомогою.

"Я вірю в те, що настане той момент, коли я все-таки це все подолаю. Останній цей ривок, який я пройду, і все, кінець! Далі живу собі своїм життям" - каже Ольга Войтенко.

Зараз 16-річна дівчинка не збирається сидіти без діла і хоче заробити частину коштів на лікування, тому вчиться робити манікюр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка