В Україні зростає кількість наркоманів. Про це розповіли в сюжеті телеканалу "НТН".

Повідомляється, що в Україні нарахували понад 3 мільйони ін'єкційних наркоманів. У зв'язку з цим волонтери пропонують вжити більш радикальних заходів покарання для виробників наркотиків.

Читайте Знай в Google News!

Засновник руху "Fнтинаркотичний фронт" Володимир пропонує ввести зміни до Кримінального кодексу, які полягають у скасуванні права вийти під заставу для виробників і розповсюджувачів наркотиків.

"Його прийняли з товаром на 5 мільйонів доларів, а заставу всього 3 мільйони гривень. Він природно дав ці гроші і пішов і далі займається тим, чим займався" - говорить Володимир.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наркотики, кадр з відео: Facebook НТН Свідок

Основною проблемою поширення наркотиків експерти вважають відсутність роботи з дітьми, адже Підлітки це найчастіші клієнти продавців дурману.

У наш час наркотики не подаються масовою культурою, як щось погане і заборонене. Навпаки, про них часто говорять і складають пісні, які так подобаються молодому поколінню.

Крім того багато наркодилерів давно користуються інтернетом, як майданчиком для продажів і поширюють речовини за допомогою так званих "закладок".

При цьому, адвокат Сергій Войчекнко вважає, що позбавлення права на заставу для продавців наркотиків не поліпшить ситуацію, адже часто з наркотиками затримували і співробітників правоохоронних органів.

"Ми боремося з наслідками, а потрібно боротися з першопричиною" - говорить Сергій Войченко.

В Україні нарахували понад 3 мільйони ін'єкційних наркоманів.

В Україні нарахували понад 3 мільйони ін'єкційних наркоманів. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Dinsdag 6 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі дитячий садок перетворили на притон

Як повідомляв портал "Знай.uа", двоє дніпрян влаштували наркоманську вечірку на очах у всього міста

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині депутат проміняв мандат на канабіс