Житель Прикарпаття потрапив до Книги рекордів України. Про це розповіли в репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що прикарпатець Роман Гуменюк має зріст 2 метри і 19,5 сантиметрів. У зв'язку з цим його ввели в Книгу рекордів України, як найвищу людину в країні.

Читайте Знай в Google News!

Роман розповів, що не збирався встановлювати рекорд і отримання диплома було для нього несподіванкою. Він каже, що не хотів привертати зайву увагу, адже йому її і так приділяють.

"Коли ми були в Китаї, ми почали фотографуватися з людьми. Потік людей був нескінченним" - сказав Роман Гуменюк.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Роман Гуменюк, ккадр з репортажу НТК: YouTube

У чоловіка 52-й розмір взуття, а одяг для нього складно відшукати в звичайних магазинах. Також у нього виникають проблеми з пересуванням в літаках і потягах. А ось з чим у Романа немає проблем, так це з дівчатами.

"У мене є дівчина, на даний момент. Я думаю, що в Україні дуже багато високих дівчат. Я б сказав, що високим дівчатам в Україні важче знайти хлопця, ніж високим хлопцям дівчину" - додав Роман Гуменюк.

Ще з дитинства Роман хотів стати спортсменом і пішов в баскетбол, де зріст має дуже велике значення. Він грає за команду з Кам'янця-Подільського і часто подорожує світом. Однак часом, він все одно повертається додому в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни у соломі потрапили до Книги рекордів України

Як повідомляв портал "Знай.uа", найекстремальніші випадки книги рекордів Гіннеса

Також, "Знай.uа" писав, що маленькі тернополяни поставили рекорд під час карантину