Шахраї обманюють довірливих франківчан за допомогою нової схеми. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що до відділення поліції Івано-Франківська звернувся 44-річний житель Тлумацького району. Він розповів, що був обдурений шахраями на велику суму грошей.

Читайте Знай в Google News!

Минулого місяця чоловік знайшов в інтернеті оголошення про продаж автомобіля Volkswagen T4. Він зв'язався з автором оголошення, який представився Олександром, і домовився з ним про покупку даного автомобіля.

Шахрай сказав чоловікові, що автомобіль зараз знаходиться на кордоні з іншою державою і проходить процедуру розмитнення. Після цього він запропонував прискорити цей процес шляхом переказу 141 000 гривень на банківські рахунки. Чоловік погодився з цими умовами і не роздумуючи перевів гроші щоб отримати автомобіль.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через кілька днів шахрай знову подзвонив і сказав, що автомобіль вже ввезли на територію України, однак для остаточного оформлення документів необхідно ще 10 000 гривень. Чоловік перевів зазначену суму, після чого зв'язок з продавцем обірвався.

Відомості по даній справі були передані до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ч.2 ст. 190 ККУ (шахрайство).

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що запоріжцям пачками продають фальшиві гроші

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві схопили банду терористів-пасічників

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернополі хитра ворожка залишила сім'ю в одних трусах