На Рівненщині родина виховує 19 дітей. Про це розповіли в репортажі "UA Рівне".

Повідомляється, що в селі Глинне живе сім'я Світлани і Петра Ковальовичів. Світлані зараз 45 років і лише нещодавно вона народила 19-ту дитину. У пари 11 дочок і 8 синів.

Читайте Знай в Google News!

Петро Ковалевич каже, що сам виріс у багатодітній родині, тому звик до великої кількості дітей. При цьому, чоловік кожен раз зустрічав нову дитину з посмішкою і щиро підтримував дружину.

"У мене, у батька теж було 15, я до цього звик. У дружини теж було 8. У нас так вже вважається, що 3-5 це не багатодітна сім'я. Так, за кількістю дітей в сім'ї. А так, нічого, справляємося " - сказав Петро Ковалевич.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Петро Ковалевич, кадр з репортажу UA Рівне

Світлана додала, що допомоги від держави сім'ї не вистачає, тому вони привчили дітей до роботи ще з дитинства. Старші доглядають за молодшими, а дочки допомагають мамі по дому.

"Трохи діти допомагають, заробляють, з батьком."- додала Світлана Ковалевич.

Зараз у сім'ї Ковальовичів вже 14 онуків. На рахунок перспективи появи 20-ї дитини Петро і Світлана відгукуються позитивно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті родина священика виховує 12 дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", сім'я із Запоріжжя кинула місто заради десятка корів

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром четверо осиротілих малюків чекають нових батьків