Дружина Руслана Марцінківа Оксана Марцінків поділилася секретами сімейного життя з мером. Про це вона розповіла в інтерв'ю для ТРК Вежа.

Оксана Марцінків розповіла, що познайомилася з Русланом Марцінківом більше 20-ти років тому на дискотеці в Отинії, де вона народилася. Спершу вони стали друзями, а пізніше між ними виникли почуття.

Читайте Знай в Google News!

Після закінчення інституту вони вирішили одружиться. Майбутнього мера Франківська відправили працювати до Харкова і Оксана поїхала за ним. Там вони прожили близько року і повернулися в Івано-Франківськ.

Зараз сім'я разом вже більше 20 років. За цей час у них народився син Святослав і дочка Соломія.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сім'я Руслана Марцінківа, фото: Facebook

При цьому пара розподіляє обов'язки в сім'ї і допомагає один одному.

"У нас все порівну - я займаюся будинком, а чоловік роботою. Щодо порад, буває таке, що Руслан радиться зі мною з приводу поліграфії та білбордів. Радиться, як краще, які кольори дієвіше, який текст вибрати" - додала Оксана Марцінків.

Дружина очільника Франківська зізналася, що Руслан Марцінків ніколи нікому не розповідає про свої проблеми. Вдома він відволікається від рутини за допомогою читання книг і розмов з рідними.

Сім'я Руслана Марцінківа, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Філатова на зустрічі з дніпрянами запустили нашатир

Як повідомляв портал "Знай.uа", кандидат у мери Львова спіймав Садового на брехні

Також, "Знай.uа" писав, що партія Пальчевського" пролітає " на виборах до місцевих рад