Під Франківськом розшукують зниклого безвісти хлопчика. Про це розповіли у Службі розшуку дітей при поліції регіону.

Як повідомили правоохоронці, 15-річний мешканець Галицького району Дум’як Назар зник безвісти ще тиждень тому - 3 жовтня. Про його зникнення повідомили родичі. Як зазначається, того дня Руслан вийшов від бабусі та вирушив у невідомому напрямку. Встановити, де може перебувати неповнолітній, досі не вдалося.

Прикмети зниклого хлопця: на зріст 170 сантиметрів; худорлявої статури; волосся русяве, коротко стрижене.

На момент зникнення був одягнутий у футболку чорного кольору та чорний спортивний костюм. При собі дитина мала з собою чорний рюкзак.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Усіх, хто знає, де може перебувати Назар, просять повідомити за телефоном гарячої лінії поліції.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).