Жінка врятувала Закопане живцем немовля і зустрілася з ним через 20 років. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що в 1998 році американка Азіза Міланян вийшла на прогулянку з собаками. В один момент її вихованець підбіг до купи каменів і почав гавкати. Жінка підійшла, щоб розібратися в чому справа і побачила крихітну ніжку, яка стирчала з Купи каменів.

Читайте Знай в Google News!

Азіза відійшла від шоку і стала розкидати каміння. Вона думала, що малюк вже помер, проте він схопив жінку за рукав і розплакався.

Вона розповіла, що хлопчик був нещодавно народжений і у нього на той момент ще залишилася пуповина. Азіза взяла дитину на руки і стала кликати на допомогу. Водій, який проїжджав поруч, взяв їх в салон і відвіз до лікарні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Азіза Міланян, фото: відкрите джерело

Лікарі врятували життя хлопчика. Після цього його дуже швидко усиновили. Азіза хотіла знайти хлопчика, але соціальні служби відмовилися повідомляти їй про його нову сім'ю дотримуючись таємниці усиновлення.

Примітно, що через місяць з'явилася біологічна мама хлопчика. Вона подзвонила в поліцію, але коли зрозуміла, що за скоєне їй загрожує покарання, відразу кинула трубку. Жінку так і не змогли знайти.

У 17-річному віці прийомні батьки Мета Уайтакера розповіли йому, що сталося з ним в дитинстві і про те, як Азіза Міланян врятувала його життя. Хлопець вирішив знайти свою рятівницю і йому це вдалося.

Зустріч мета і Азізи була дуже емоційною. Ніхто з них не міг втриматися від сліз. Після цього вони стали підтримувати дружні стосунки.

Азіза Міланян, і Мет Уайтакер фото: відкрите джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські лікарі врятували 3-річну дитину з батарейкою в шлунку

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодій матусі відрубав руки ревнивий чоловік, дика історія облетіла світ

Також, "Знай.uа" писав, що курсантка зі Львова вижила після наїзду п'яного майора і навчилася посміхатися