Руслан Марцінків пообіцяв нагороду за допомогу в знаходженні шкуродерів. Про це він повідомляв під час традиційного прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Вже кілька днів у соцмережах франківчани повідомляють про те, що невідомі розкидають отруту вулицями міста від якої труяться собаки.

Читайте Знай в Google News!

На це звернули увагу поліцейські та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські розшукують зловмисників, які в Івано-Франківську отруюють собак Слідчі Івано-Франківського відділу...

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Zondag 11 oktober 2020

У прямому ефірі Руслан Марцінків також згадав про цю подію і додав, що поліцейські зараз займаються пошуком шкуродерів і вже отримали доступ до камер спостереження.

Мер Франківська зазначив, що дуже схвильований цими подіями. Він підкреслив, що хтось хоче спровокувати соціальне занепокоєння в місті і звернувся до франківчан з проханням допомогти знайти злочинців, за винагороду.

"Хто допоможе знайти цих зловмисників отримає також від міської ради нагороду за допомогу в слідстві. Тому це дуже важливо сьогодні зупинити ці дії" - сказав Руслан Марцінків.

Також Марцінків нагадав, що даний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Оперативно про стан справ || 12.10.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 11 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Філатова на зустрічі з дніпрянами запустили нашатир

Як повідомляв портал "Знай.uа", кандидат у мери Львова спіймав Садового на брехні

Також, "Знай.uа" писав, що партія Пальчевського" пролітає " на виборах до місцевих рад