Відома група "Океан Ельзи" відзначає важливу дату. Про це розповіли у виданні "Tvoemisto".

Повідомляється, що 12 жовтня групі "Океан Ельзи" виповнилося 26 років. Саме в цей день хлопці з групи "Клан тиші" почали репетирувати разом з 19-річним Святославом Вакарчуком. Тому ця дата вважається початком шляху колективу.

Читайте Знай в Google News!

Спершу група грала суміш поп-музики і ліричного року, проте їх звучання зі сременем змінювалося. За роки свого існування колектив записав 9 повноформатних альбомів і один акустичний.

До Дня народження "Океану Ельзи" у виданні зробили добірку робіт колективу від початку творчості і до сьогоднішніх днів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Long time ago (1995)

Там, де нас нема (1998)

Відпусти (2000)

Квітка (2001)

Майже весна (2003)

Без бою (2005)

Все Буде добре (2007)

Я так хочу (2009)

Обійми (2013)

На небі (2015)

В небо жене (2018)

Коли ми станемо собою (2020)

Останній трек "Коли ми станемо собою" був записаний після довгої перерви як перший сингл з майбутнього альбому. У робота над записом брав участь хор складається з дітей музикантів та їх друзів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Зеленського відповіли на претензії Вакарчука і Хливнюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна

Також, "Знай.uа" писав, історія шляху Вакарчука від "Славка" до нардепа-втікача