Хлопчик з надмірною вагою зміг схуднути і змінив своє життя. Про це розповіли в сюжеті видання "Комсомольська правда".

Повідомляється, що хлопчик Ар'я Перман у свої 10 років мав вагу 200 кілограм. Він постійно їв і його примі їжі складався з величезних порцій.

Читайте Знай в Google News!

Надмірна вага не давав хлопчикові пересуватися і він просто не міг пройти навіть 5 метрів. Цілий день Ар'я проводив лежачи на ліжку або в басейні. До школи він також не ходив. Крім того, на хлопця було неможливо підібрати одяг, тому він ходив голяка, з саронгом на стегнах.

Лікарі прописали хлопчикові дієту в якій виключили все жирне і солодке. Не дивлячись не це він продовжував товстіти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ар'я, кадр з сюжету Комсмольская правда: Facebook

Пізніше з'ясувалося, що ніяку дієту Ар'я не дотримувався. Мама хлопчика зізналася, що дуже любить Сина і не може дивитися, як він "голодує". Вона давала йому торти і по і5 смажених курчат кожен день.

Після цього лікарі пояснили жінці, що через таку "любов" Ар'я помре від ожиріння. Після цього хлопчика на деякий час забрали від мами. Він став першою дитиною, якій провели операцію зі зменшення шлунка.

Після операції хлопчик став худнути і скинув 100 кілограм. Після цього він зміг піти в школу і став часто виходити з дому. Мама перестала напихати його шкідливою їжею і мріє, що син стане футболістом.

Ложечка за маму, ложечка за папу

11 октября отмечается Всемирный день борьбы с ожирением. Это история о том, как любящие родители так раскормили своего сына-школьника, что он стал самым толстым мальчишкой в мире. К счастью, все изменилось!

Geplaatst door Комсомольская правда op Maandag 5 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисні" продукти

Як повідомляв портал "Знай.uа", надмірна вага можна підхопити від знайомих-будьте обережні зі своїм оточенням

Також, "Знай.uа" писав, що худнути за допомогою кави шкідливо для здоров'я: дієтологи попередили про небезпеку