Кількість летальних випадків від коронавірусу в Україні зросте до 104 на добу. Про це розповіли в повідомленні Всесвітнього центру даних з геоінформатики та розвитку при КПІ імені Ігоря Сікорського.

Повідомляється, що протягом найближчих 10 днів кількість летальних випадків через коронавірус зросте з 71 до 104 на добу, а кількість нових хворих, яким потрібна госпіталізація-на 40%.

Читайте Знай в Google News!

При цьому завантаженість місць у лікарнях підтвердженими хворими наближається до 40%, а якщо брати до уваги непідтверджені випадки, то цей показник може досягати 60%. Результатом цього може стати перевантаженість української медицини і неможливість виконання її функцій повною мірою.

Медики, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з прогнозом число тих, хто одужає буде значно нижче, ніж кількість хворих. За попередніми підрахунками КПІ, 21 жовтня 2020 року кількість українців, які одужали від коронавірусу, становитиме 2 266 осіб.

Вчені підкреслюють, що у всіх регіонах країни стрімко погіршується епідеміологічна ситуація, що може призвести до жахливих наслідків.

Медики, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український лікар показала скептикам моторошне закулісся інфекцій

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна не вийде з карантину до наступного року

Також, "Знай.uа" писав, що українцям доводиться витрачати шалені гроші на лікування, держава не може допомогти