У Росії, в панісіонаті для літніх людей, пенсіонерів тримають в жахливих умовах. Про це розповіли в сюжеті групи "Єкатеринбург онлайн" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що колишня співробітниця пансіонату "Моя сім'я" в Уфі Дарина, розповіла про звірства, які співробітники здійснюють з пенсіонерами. За її словами, літніх людей в пансіонаті принижують і ображають, а також вони не отримують належного догляду.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина пропрацювала в закладі два дні і не витримала. За цей час вона встигла зняти кілька відео, на яких можна побачити закатованих пенсіонерів. При цьому у них на ліжках немає навіть постільної білизни і матраців.

"Люди адже платять за це великі гроші. 700 - 1000 рублів за добу. Але справа навіть не в грошах, а в тому, що вони роблять."- сказала Дарина.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина стверджує, що крім усього цього, співробітники пансіонату можуть підняти руку на пенсіонерів, лаються на них матом і не доглядають за ними. При цьому, в соцмережах і в рекламі пансіонат називають "затишним" місцем.

Пенсіонери в пансіонаті Моя сім'я, кадр з відео: Facebook

Директор закладу Олександр Васильєв вважає, це провокацією і каже, що фото і відео дівчина зробила в момент зміни білизни.

"Моя точка зору, що це розлючений Колишній співробітник. Хоча я зараз не можу згадати таких співробітників, яких звільнили, або оштрафували." - сказав Олександр Васильєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українцям пояснили причини злиднів, всі видають зуби

Як повідомляв портал "Знай.uа", аферисти нахабно обікрали батьків загиблого героя

Також, "Знай.uа" писав, що пенсіонерам додадуть по 300 гривень з 1 січня