Франківчанка погрожувала прибиральниці через котів. Про це розповіли на сторінці "Теплий будинок Івано-Франківськ" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що мешканці будинку №24 по вулиці Івасюка звернулися в "Теплий дім" зі скаргою на сусідку, яка вирішила влаштувати під будинком житло для котів.

Читайте Знай в Google News!

Жінка облаштувала для тварин місце під балконом першого поверху і підгодовувала їх. При цьому вона забула, що за котами потрібно доглядати. Так навколо стали з'являтися залишки їжі, сліди життєдіяльності котів, неприємний запах і комахи.

Співробітниця "Теплого дому", яка займається прибиранням будинку, цього разу прибрала і "будиночок" для котів. Це викликало бурхливу реакцію у любительки тварин і вона відправила лист з погрозами в організацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

" Чуєш ти, убогий!!! Не чіпай котів і поверни все на місце. Вони тут жили задовго до тебе, убл*док! І будуть жити! Я тобі, мр*зі, за котів горло перегризу!!! Справу матимеш з ветеранами АТО. Облаштуй місце зимування для котів междй 1 і 2 під'їздами. А під мій балкон поверни дитяче крісло, де грілися коти. Буде тобі і твоїм виродкам так, як ти вчинив з котами. І так буде!!!"- написала франківчанка у листі прибиральниці.

лист з погрозами, фото: Facebook

лист з погрозами, фото: Facebook

У "теплому будинку" додали, що порадяться з жителями будинку, що робити з котами і не дадаут в образу співробітницю.

публікація в групі Теплий дім Івано-Франківськ: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді побили кандидата до міськради

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тернопільський маршрутник дав по газах і погнав по зустрічці, патрульні остовпіли

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом п'яний рецидивіст відправив товариша по чарці "в політ" з балкона