Парочка франківчан завели в квартирі справжнього леопарда. Про це розповів юрист і активіст Мирон Дмитрик на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що жителі села Крихівці, яке відноситься до Івано-Франківська, скаржаться на сусідів, які завели незвичайного домашнього вихованця — леопарда.

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що господарі вигулюють тварину без повідка і намордника. При цьому, леопард швидко росте і вже виходить на»полювання".

"Вчора ця тварюка втекла на пару десятків хвилин і, поки її господарі шукали в кущах борщівника за Млинівкою, воно задушило пару курок, злякало до втрати свідомості пару бабусь і спокійно повернулося додому."- написав Мирон Дмитрик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леопард У Франківську, фото: Facebook Мирон Дмитрик

Також незвичайного вихованця бачили багато жителів "Калинової" і думали, що це кіт такої породи. Однак з'ясувалося, що це все ж справжній леопард. У зв'язку з тим, що тварина вже додало в розмірах, його господарі виходять на прогулянки з ним лише в нічний час.

У зв'язку з цим юрист задався питанням, як законно вилучити тварину у людей і помістити його в більш відповідне середовище проживання. Також місцеві жителі написали заяву в поліцію, проте реакції від правоохоронців поки немає.

Журналісти намагалися поспілкуватися з власниками леопарда, але вони відмовилися давати коментарі з цього приводу.

Публікація Мирона Дмитрика: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зоопарку Кернеса масово народжують мавпочки

Як повідомляв портал "Знай.uа", Криворізький Хатіко довів городян до сліз, людям і не снилася така вірність

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді на озері сирота живе з чужими батьками