Француженка розкрила правду про модельний бізнес. Про це розповіли у виданні "Пошепки".

Повідомляється, що в один день мама взяла з собою студентку Віктуар Масон Доксер на шопінг. Тоді в торговому центрі вони зустріли агента, який запропонував дівчині стати моделлю. Віктуар мріяла стати політичним діячем, але не змогла втриматися від пропозиції і погодилася.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина потрапила в світ моди, де все виявилося не так гладко, як показували з екранів телевізорів. Вона відразу помітила, що інші дівчата були набагато стрункішими, і виглядали вони нездоровими.

"Спершу мені ніхто не говорив, що я повинна схуднути, але пізніше мені сказали, що на показах розмір одягу 32-34 — і я повинна в нього влазити" - розповіла Віктуар.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тиждень моди починався через два місяці і студентці потрібно було скинути 10 кілограм. Дівчині це вдалося: вона їла лише три яблука в день і пила газовану воду, яка давала відчуття ситості.

При зрості 178 сантиметрів вага Віктуар становив 47 кілограм. Дівчина швидко досягла успіху і за короткий термін стала однією з 20 кращих моделей світу. Вона з'являлася на подіумах Парижа, Мілана і Нью-Йорка. З нею працювали такі відомі бренди як Alexander McQueen і Miu Miu.

Віктуар Масон Доксер, фото: Пошепки

Однак через деякий час у моделі почалася анорексія. Дівчина не могла триматися на ногах після показів і втрачала свідомість, також у неї почалися проблеми зі здоров'ям.

Віктуар зізналася, що всі знімки для журналів проходять обробку на фоторедакторі, проте насправді дівчата виглядають далеко не ідеально.

"Вони завжди додавали мені щоки, вилиці... Моделі, які все ще на них працюють, скажуть, що я брешу - вони хочуть продовжити кар'єру, тому нічого не говорять. У громадськості є багато підозр, але всі ці моделі їдять гамбургери для преси, а потім біжать в туалет, щоб все вирвати" - додала Віктуар.

Через 8 місяців модельної кар'єри у дівчини почалися психологічні проблеми. Вона впала в депресію і відчувала самотність. Тому Віктуар зважилася на самогубство. Але на щастя дівчину вдалося врятувати.

У підсумку вона розірвала контракти і закінчила модельну кар'єру. Пізніше вона написала книгу, де розкрила всю правду про життя моделей і про те, як вимоги дизайнерів псують життя дівчат.

Після цієї історії влада Франції прийняла закон про заборону жорстких модельних параметрів.

Зараз Віктуар досі проходить реабілітацію і відвідує психолога. Вона набрала вагу і носить 38 розмір одягу. Дівчина планує почати кар'єру в театрі.

Віктуар Масон Доксер, фото: Пошепки

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома модель-трансгендер розповіла про знущання

Як повідомляв портал "Знай.uа", онук Елвіса Преслі повторив долю Курта Кобейна

Також, "Знай.uа" писав, що найзухваліша з "Супер топ-модель по-українськи" розповіла про свою дівчину