В Івано-Франківську працюватимуть заклад громадського харчування та громадський транспорт не дивлячись на "червону зону". Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків у прямому ефірі на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Руслан Марцінків не збирається закривати ресторани і кафе, а також зупиняти громадський транспорт в Івано-Франківську після визначення міста в "червону зону карантину".

Читайте Знай в Google News!

Марцінків підкреслив, що звернувся до Кабміну з проханням дозволити органам місцевого самоврядування приймати рішення щодо роботи закладів освіти.

Також мер звернувся до франківчан із закликом не панікувати, адже місто один раз вже пережило "червону зону".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього він висловив думку, що Івано-Франківськ слід було залишити в "помаранчевій зоні", адже в лікарнях міста знаходиться від 275 до 290 пацієнтів.

"З понеділка ми повинні жити тим життям, яким ми жили попередньо, коли громадський транспорт буде працювати. Коли ми спробуємо, щоб Дошкільні заклади працювали" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Крім того Руслан Марцінків додав, що скоро пройдуть вибори на посаду мера і влада міста подбала про безпеку членів комісії та спостерігачів.

"Ми вже виділили 2 млн грн на дезінфектори, на маски. Але ми ще подумаємо, які заходи треба вжити для того, щоб безпечно були поведені вибори" - додав Руслан Марцінків.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 15 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "червоні" Чернівці повстали проти зони Степанова

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських школярів посадили за комп'ютери замість парт

Також, "Знай.uа" писав, що Буряк змусив батьків Запоріжжя зубрити уроки