В Івано-Франківську батьки самі вирішуватимуть, як навчатимуться їхні діти. Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків підтвердив, що івано_франківськ дійсно потрапив у "червону зону" карантину. Разом з тим він зазначив, що влада дозволила працювати громадському транспорту, поїздам і закладам освіти.

Читайте Знай в Google News!

Мер підкреслив, що з 19 жовтня дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі. У зв'язку з цим він звернувся до батьків з проханням вирішити, як будуть навчатися діти в школах.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що стосується шкіл, я чекаю пропозиції від освітніх установ, вчителів, батьків, будь ласка, порадьтеся. Ми і так планували з наступної п'ятниці зробити дистанційне навчання, коли буде виборча кампанія. Але це питання залишається на розгляд батьківської громади. Також чекаю від Департаменту освіти і науки пропозицій, що робити зі шкільним навчанням" - сказав Руслан Марцінків.

Також Марцінків додав, що у Франківську не закриватимуть ТРЦ та заклади громадського харчування. Він подякував представникам влади за те, що вони прислухалися до слів голів міст і не стали перешкоджати діяльності бізнесу.

Оперативно про стан справ 16.10.2020

Оперативно про стан справ 16.10.2020 / 9:00

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 15 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "червоні" Чернівці повстали проти зони Степанова

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських школярів посадили за комп'ютери замість парт

Також, "Знай.uа" писав, що Буряк змусив батьків Запоріжжя зубрити уроки