У столиці помер ліквідатор аварії на ЧАЕС і учасник АТО з Прикарпаття. Про це розповів голова ГО "Об'єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича"Олександр Соколовський у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Києві помер калушанин Залиський Олександр Олександрович. Чоловік брав участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, а також проходив службу 1-й окремій Гвардійській танковій бригаді в/ч В1688.

Читайте Знай в Google News!

На момент смерті Олександру було 55 років. У Калуші він проживав за адресою вулиця Пушкіна 7.

Заліський Олександр Олександрович: Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Прийшла сумна новина, після важкої недуги в м. Києві помер калушанин Залеський Олександр Олександрович 22.12.1965 р. н. - чорнобилець, учасник АТО, він проходив службу в 1-й окремій Гвардійській танковій бригаді в / ч В1688" - написав Олександр Соколовський.

Олександр Соколовський додав, що час і місце проведення похорону Олександра Заліського повідомлять 19 жовтня, ближче до вечора.

Публікація Олександра Соколовського: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковіда.

Як повідомляв портал "Знай.uа", онук Елвіса Преслі повторив долю Курта Кобейна.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині коронавірус обірвав життя вчительки.