На Прикарпатті з'ясовують обставини смерті 8-річного хлопчика. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що в Коломийській центральній лікарні від коронавірусу загинув 8-річний хлопчик. В даний момент спеціальна комісія перевіряє, чи вчасно йому надали допомогу.

Читайте Знай в Google News!

Хлопчик був вихованцем Печеніжинської спеціалізованої школи для дітей з інтелектуальними порушеннями. За словами директора школи, 14 жовтня хлопчик був удома, а 15 повернувся до школи без симптомів. Однак увечері у нього піднялася температура. Дитину госпіталізували в реанімаційне відділення у важкому стані.

У лікарні експрес-тест на коронавірус показав негативний результат. Встановити діагноз вдалося лише за допомогою ПЛР-тесту.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз у Печеніжині працює спеціальна комісія ОДА, яка перевіряє, чи вчасно хлопчик отримав медичну допомогу.

Де хлопчик міг захворіти вірусом, не відомо. Наразі вирішується питання про проведення тестування для всіх дітей у школі-інтернаті.

Директор Коломийської ЦРЛ Віктор Бойко прокоментував ситуацію для місцевого телеканалу НТК. Він розповів, що хлопчика відразу підключили до апарату ШВЛ, але через добу він помер. Також він додав, що погіршення стану дитини пов'язане з пневмонією, яку діагностували у хлопчика до захворювання.

"Дитина рік тому перебувала на лікуванні в обласній клінічній дитячій лікарні і теж була важка пневмонія. Дитина перебувала довгий період на кероованому диханні. Той момент був вдалим, дитину вдалося врятувати. Але цього разу ми дитину втратили" - сказав Віктор Бойко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Буковину охопив коронавірус, 18 тисяч хворих

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський пригрозив українцям жорстким карантином

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 5 469 нових хворих коронавірусом, 113 померло