Руслан Марцінків пообіцяв нагороду за інформацію про шкуродерів. Про це він заявив під час оперативної наради.

Повідомляється, що в Івано-Франківську поліцейські продовжують розслідувати справу про масове отруєння собак.

Читайте Знай в Google News!

Заступник начальника Івано-Франківського відділення поліції Леонід Гончарук розповів, що правоохоронці продовжують пошук зловмисників. Зараз поліцейські очікують інформацію від кіберполіції і обробляють кілька версій, проте поки вони не можуть сказати нічого конкретного.

"Дуже турбується громадськість, тому що це не поодинокі випадки, а масові. Мені це виглядає як спланована, чітка провокація. І її треба розслідувати. Що треба зробити з боку міста і міського голови, щоб допомогти вам з цим?" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Руслан Vарцінків, кадр з оперативної наради: Facebook

Леонід Гончарук підкреслив, що розслідування займе деякий час, адже поліцейські обробляють велику кількість даних, чого не можна зробити за один день. Після цього Марцінків додав, що готовий надати допомогу в розслідуванні.

"Мені дорікають, що я не спонукаю вас розслідувати. Але я не маю такого повноваження. Але 50 тисяч гривень ми даємо тому, хто надасть інформацію про зловмисника" - додав Руслан Марцінків.

Оперативна нарада 20.10.2020

Оперативна нарада 20.10.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 19 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політичний оглядач Сергій Корнак розкрив всю таємницю телеведучого Сергія Притули

Як повідомляв портал "Знай.uа", Верещук спустила 22 мільйони на польоти з парасолькою над Києвом

Також, "Знай.uа" писав, що у Андрія Пальчевського знайшли в Росії все