Прикордонники вилучили у прикарпатця кілька сумок з в'яленою ковбасою. Про це повідомили на порталі прикордонної служби України.

У пункті пропуску "Шегині - Медика" з Республіки Польщі прикордонники затримали мікроавтобус яким керував житель Івано-Франківська. У салоні автобуса знаходилися особисті речі водія і 250 кілограм в'яленої ковбаси.

Читайте Знай в Google News!

Для перетину кордону чоловік обрав смугу "червоний коридор" та вказав у декларації використаний двигун та особисті речі. Під час огляду автобуса, крім зазначених речей прикордонники виявили 250 кілограм в'яленої ковбаси, яку прикарпатець не вказав у декларації. Ковбаса знаходилася в сумках і була обмотана скотчем.

Чоловік зізнався, що ковбаса належить йому. Він розповів, що отримав товар в якості оплати на підприємстві, де він працював.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

прикордонники вилучили ковбасу, фото: Голос-Інфо

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за ст. 472 МКУ. Ковбасу вилучили співробітники прикордонної служби. Вартість товару буде встановлена додатково. Справу буде направлено до суду.

прикордонники вилучили ковбасу, фото: Голос-Інфо

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині парочка шпигунів у кущах "пасла" прикордонників

Як повідомляв портал "Знай.uа", СБУ накрила нелегальний канал збуту бурштину

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті схопили "гастролера" Путіна