Жителів Івано-Франківська злякав леопард. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що в одному з житлових комплексів в Івано-Франківську місцевий житель завів леопарда як домашню тварину.

Читайте Знай в Google News!

Місцеві жителі побачили, як франківчанин вигулює дитинча леопарда по місту. При цьому на тварині не було намордника і повідця. Люди відразу ж поскаржилися в поліцію, проте тварину досі не вилучили.

Леопард У Франківську, кадр з репортажу ТСН: Facebook

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Журналісти показали відео з цим леопардом експерту з Київського зоопарку. Вона підтвердила, що це дійсно леопард, а не дика кішка.

"Для них величезний стрес просто знаходиться на вулиці, чути автомобілі, бачити людей. Тобто, це просто жорстоко тягати його повз волі на повідку. Як тільки він підросте, він буде тікати. Сподіватися на те, що він виросте і буде вас любити, трохи наївно тому, що він виростає і навіть маму свою не любить" - розповіла зоолог Марина Шквиря.

Марина Шквиря, кадр з репортажу ТСН: Facebook

Після заяви поліцейські змогли знайти квартиру, де живуть власники тварини. Однак виявилося, що вона орендована, а власник нічого не знає про леопарда.

"Ми далі продовжуємо пошуки. Ми встановлюємо, де саме подівся леопард, оскільки сусіди повідомляють, що вже після того дня, коли був зареєстрований виклик на лінію "102", після того леопарда вже не бачили" - сказала прес-секретар поліції Христина Максимчак.

Христина Максимчак, кадр з репортажу ТСН: Facebook

Сусіди почали власне розслідування. У соцмережах вони знайшли франківчанина, у якого безліч фото і відео на сторінці. При цьому вони зізналися, що ніколи не бачили хлопця в своєму районі.

У спілкуванні з журналістами хлопець зізнався, що вже спілкувався з поліцією. Він додав, що леопарда на фото і відео в профілі зняв, коли був у Києві і у нього немає такої тварини вдома.

Поліцейські продовжують пошуки власників леопарда. Коли їх виявлять тварину буде передано в зоопарк, а власникам загрожує штраф у кілька тисяч гривень.

Мешканців житлового комплексу в Івано-Франківську наполохав леопард

В Івано-Франківську мешканців житлового комплексу перелякав леопард. Посеред багатоповерхівок кількамісячне плямисте кошеня вигулювали молоді люди. Мешканці звернулися до поліції. Звідки взявся дикий звір у місті і яка його доля - у сюжеті.

Geplaatst door ТСН op Dinsdag 20 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що голодна рись накинулася на дитину з собакою

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомна кішка врятувала малюка від пащі лютого пса і стала зіркою в мережі

Також, "Знай.uа" писав, що пухнастий ніндзя змусив мережу ридати