Дівчина з Рівненської області стала віце-чемпіонкою з бодібілдингу. Про це розповіли у виданні "Radiotrek".

Повідомляється, що мешканка міста Сарни Рівненської області Юлія Малікова стала віце-чемпіонкою на змаганнях з бодібілдингу, які проходили в Іспанії.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Юлії 30 років. За освітою вона вчителька англійської мови. Деякий час вона працювала викладачем і перекладачем. Зараз дівчина веде тренерську діяльність в спортивному клубі.

У спортзал вона прийшла три роки тому, щоб реалізувати себе. Через деякий час Юлія посіла третє місце на змаганнях з бодібілдингу в Києві і отримала запрошення на міжнародний турнір в Іспанії від ліги NPC, де посіла шосте місце. При цьому вона була єдиною українкою на міжнародних змаганнях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Малікова, фото: Facebook

Не так давно дівчина взяла участь у міжнародних змаганнях з бодібілдингу, де стала віце-чемпіонкою. На своїй сторінці у соцмережі Facebook вона подякувала всім, хто допомагав їй у підготовці і підтримував.

Публікація Юлії Малікової: Facebook

Geplaatst door Yuliia Malikova op Maandag 19 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що закарпатські музиканти підірвали Україну народною піснею

Як повідомляв портал "Знай.uа", плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі

Також, "Знай.uа" писав, що супериспытания на СТМПУ не пощадили моделей