Телеведуча "ТСН Тиждень" Алла Мазур після перемоги над раком звернулася до українців. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Алла Мазур опублікувала пост до Дня боротьби з раком грудей і закликала українок звертати увагу на різні симптоми.

Читайте Знай в Google News!

Кілька місяців тому телеведуча розповіла глядачам, що у неї діагностували рак грудей. Після цього вона пройшла курс лікування і змогла перемогти хворобу. Відтоді Алла Мазур ділитися своєю історією і намагається допомогти українкам порадами.

У публікації Алла Мазур зазначила, що дала інтерв'ю для журналу "Marie Claire", де детально розповіла історію боротьби з раком. Вона підкреслила, що процес лікування був дуже важким і повним болю, проте її історія розповідає більше про перемогу над захворюванням.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Розмова – не тільки про біду і біль, які традиційно пов'язані в нашій свідомості з онкологією. А про можливість цей збій організму перемогти. А ще краще-попередити."- написала Алла Мазур.

Алла Мазур, фото: Instagram

Телеведуча додала, що виявила захворювання на ранній стадії і саме це допомогло їй остаточно одужати. У зв'язку з цим вона порекомендувала українкам ознайомиться з повною версією інтерв'ю, де Алла Мазур розповіла, на які симптоми слід звертати увагу в першу чергу.

“Корисний подарунок до цьогорічного Всеукраїнського Дня боротьби раком грудей, я вважаю. Варто скористатися. Здоров'я, віри в себе, краси і радості – нам усім" - додала Алла Мазур.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Мазур після боротьби з раком віддалася простим людським радощам

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алла Мазур відверто розповіла про найважчу розмову з сином

Також, "Знай.uа" писав, що Алла Мазур зізналася, як її змінила онкологія, коротка зачіска-ще не все