Мер Івано-Франківська лідирує за кількістю виконаних обіцянок у рейтингу видання "Слово і Діло". Про це Руслан Марцінків написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що згідно з рейтингом виконаних обіцянок серед мерів міст України в період з 2015 по 2020 роки Руслан Марцінків виконав найбільшу кількість обіцянок — 174.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська зазначив, що завжди готовий до спілкування і не соромиться публічно давати обіцянки і виконувати їх. При цьому він додав, що його чекає ще багато роботи.

"Іноді не виходить вкластися в терміни, або перешкодою планам стають форс-мажори (цей рік ними багатий!). Але головне - не опускати руки, зберігати оптимізм і рухатися далі. Це і робимо! Вже 5 років ми з командою доводимо, що готові рішуче і багато діяти. І робити все для розвитку нашої великої Франківської родини."- написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Варто зазначити, що згідно зі статистикою видання "Слово і Діло" Руслан Марцінків дійсно має найбільшу кількість виконаних обіцянок. Однак у відсотковому співвідношенні очільник Франківська виконав лише 44% обіцянок.

Це пов'язано з тим, що Руслан Марцінків має рекордний показник передвиборчих обіцянок — 397. З них 82 обіцянки були провалені, а ще 141 знаходяться в процесі виконання.

виконання обіцянок мерами, інфоргафік: Слово і Діло

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борислав Береза назвав партію Пальчевського " фейковою опозицією"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Гусовський закликав киян подбати про себе і прийти 25 жовтня на виборчі дільниці

Також, "Знай.uа" писав, що Притула напередодні виборів закликав українців голосувати усвідомлено