Експерти назвали імена найвпливовіших прикарпаток в Україні. Про це стало відомо з рейтингу видання "Фокус".

Повідомляється , що у виданні "Фокус", в жовтні опублікували традиційний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України, серед яких можна знайти і кілька прикарпаток.

Читайте Знай в Google News!

У рейтинг потрапили ті жінки, які мають великий вплив на політичні, економічні, соціальні та культурні процеси в країні.

У 2020 році даний рейтинг був оновлений на 55%. Серед нових впливових жінок - топ-менеджери великих компаній, жінки з політики і представниці шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цього року рейтинг очолила Ірина Венедиктова, яка також стала першою жінкою Генеральним прокурором України в історії країни. Другу позицію рейтингу посіла дружина чинного президента Олена Зеленська, а третє місце дісталося відомому політику Юлії Тимошенко.

Четверте місце посіла заступник керівника офісу Президента, уродженка Івано-Франківська Юлія Ковалів.

Крім того, цього року в рейтинг потрапили ще три прикарпатки: популярна співачка і телеведуча Тіна Кароль, головний редактор порталу Hromadske Анастасія Станко, а також відома актриса театру і кіно Ірма Вітовська.

Тіна Кароль, фото: публічне джерело

Анастасія Станко фото: публічне джерело

Ірма Вітовська, фото: публічне джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кернес "коронував" себе в Харкові, журналісти зірвали маску з Мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", Херсонський губернатор почав війну проти "Слуги народу" і президента Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Гусовський закликав киян подбати про себе і прийти 25 жовтня на виборчі дільниці