Сир є відмінним продуктом для приготування десертів. Одним з них є сирний пиріг, який має ніжний смак і відмінно підходить до чаю.

У виданні "Корисна кухня" опублікували рецепт надзвичайно смачного сирника під назвою "Ранкова роса".

Цей сирник є унікальним, оскільки на його рум'яної поверхні пінки з'являються краплі роси.

Для приготування цього сирника необхідно підготувати кілька інгредієнтів:

  • Тісто
    2 склянки борошна
    1/2 склянки цукру
    2 жовтки
    1 яйце
    2 ложечки розпушувача
    1/2 пачки м'якого маргарину або масла
  • Сирна маса
    1 кг нежирного сиру
    1 склянка цукру
    1/2 склянки олії
    2 склянки молока
    вершковий пудинг без цукру (35-40 g)
    2 яйця
    4 жовтки
  • Пінка
    6 білків
    1 склянка цукру

сирник, фото: Корисна кухня

Популярні новини зараз
Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування: "Залишаєшся тотальним ворогом публіки" Місячне затемнення 16 травня 2022 року: до чого потрібно бути всім готовим, і чим вразить Володимира Зеленського, прогноз астрологині Астрологиня Анна Карпєєва розповіла, чи буде удар від Володимира Зеленського по путіну в кінці травня: "Жорсткий струс всьому світу" Представник Ізраїлю на Євробаченні ледь не розплакався, коли говорив про Україну: "Тримайтеся, я люблю вас"
Показати ще

Спосіб приготування:

1. Тісто.

Спершу потрібно змішати яйце, цукор і злегка розтоплений маргарин. Після цього потрібно додати борошно і розпушувач. Тісто необхідно замісити і покласти в холодильник.

2. Сирна маса.

Сир потрібно пропустити через м'ясорубку, додати до нього складові зазначені в рецепті і збити міксером. На виході вийде рідка сирна маса.

3. Пінка.

Білки потрібно збити з дрібкою солі. Коли вони будуть збиті, потрібно поступово додавати до них цукор. Найкраще їх збити перед приготуванням готового сирника.

4. Сирник.

Кількість інгредієнтів розраховане на ворму 25 на 36 сантиметрів. Дно форми потрібно застелити пергаментом для випічки, а боки змастити маслом. Вниз необхідно покласти остигле тісто і рівномірно розподілити його за формою. Зверху тісто потрібно залити сирною масою і поставити в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів. Після приготування на сирник потрібно нанести збиту пінку.

сирник, фото: Корисна кухня

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашній паштет з курячої або яловичої печінки

Як повідомляв портал "Знай.uа", салат "Прага" з курки з чорносливом-ідеальне блюдо для яскравого свята

Також, "Знай.uа" писав, ледачі бендерики за бабусиним рецептом