Жінка померла з новонародженою дитиною на руках. Історію про це розповів користувач Владислав Еттейла на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік розповів, що важко хвора жінка 11 років намагалася завести дитину і в один момент у неї вийшло завагітніти. Народження дитини несло ризик для її життя, але жінка вирішила спробувати.

Читайте Знай в Google News!

Під час пологів виникли ускладнення. Лікар проводив операцію 7 годин, проте він не міг врятувати жінку та її немовля. Тоді у жінки було два варіанти: врятувати своє життя, або життя дитини.

Реальная картина сразу после операции, которая длилась 7 часов. Новорожденный ребенок на руках своей мертвой матери....

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Владислав Эттейлла op Zondag 18 oktober 2020

Вона сказала лікарю, що готова пожертвувати собою, щоб її дитина жила. Доктор виконав прохання жінки. Після народження дитини він поклав його поруч з нею, щоб вона перед смертю змогла подивитися в очі малюка.

"Мати в останній раз бере дитину, після народження цілує і обіймає протягом декількох хвилин, посміхається і закриває очі, залишаючи життя ... кожна мати, після прочитання цієї історії, повинна подякувати Господу Богу, за можливість бути мамою і бачити як росте її дитина!!"- написав у публікації Владислав Еттейла.

Публікація Владислава Еттейли: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'янка народила в 12 від власного брата і приголомшила Україну визнанням

Також, "Знай.uа" писав, що українку звинувачують у вбивстві немовляти, суд онімів від її зізнань