У США вперше за 70 років страчують жінку. Про це розповіли у виданні "BBC Україна".

Повідомляється, що американку Лізу Монтгомері засудили до смертної кари через іньекцію за вбивство жінки і викрадення дитини.

Читайте Знай в Google News!

У грудні 2004 року Ліза Монтгомері з Канзасу приїхала додому до Бобьбі Джо Стіннет в штаті Міссурі під приводом покупки цуценяти.

Коли жінки увійшли в будинок Монтгомері напала на Стіннет, яка була на восьмому місяці вагітності. Вона душила свою жертву, поки та не втратила свідомість. Потім зловмисниця розрізала жінці живіт кухонним ножем. Від болю Стіннет прокинулася і Монтгомері задушила її на смерть. Після цього вона витягла дитину з убитої жінки і забрала з собою намагаючись видати за свого власного.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2007 році суд присяжних визнав Лізу Монтгомері винною у федеральному викраденні, яке призвело до смерті. Присяжні одноголосно винесли вердикт - смертна кара.

У той же час адвокати Лізи кажуть, що жінка в дитинстві отримала травму мозку після побиття і тому вона не здорова психічно. З цієї причини її не можна піддавати страти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українку звинувачують у вбивстві немовляти, суд онімів від її зізнань

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни почали різати один одного за тарілку супу

Також, "Знай.uа" писав, що озвірілий Отелло пустив дружині кулю в голову після сварки, кривава драма