Новонародженій українці терміново потрібно дороге лікування. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що новонародженій Ніколь лікарі поставили діагноз — менінгіт. Стан дівчинки важкий і їй необхідна термінова нейрохірургічна операція.

Читайте Знай в Google News!

На витратні матеріали для операції та антибіотики необхідна сума в 25 000 гривень. У дівчинки страждає головний мозок, тому сім'я не може дозволити собі довго чекати.

Ніколь, фото: Мама і немовля: Facebook
Ніколь, фото: Мама і немовля: Facebook
Ніколь, фото: Мама і немовля: Facebook

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У батьків Ніколь немає можливості зібрати дану суму в короткий термін, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

"Мама в розпачі від цього. Друзі, дуже хочемо підтримати дитину Ніколь і подарувати їй щасливе дитинство, а мамі вселити надію в краще, адже вона дуже переживає! Всім разом це під силу!" - написали в публікації організації.

До публікації додали реквізити, за якими кожен може надати допомогу хворій дитині.

Публікація Мама і немовля: Facebook
Публікація Мама і немовля: Facebook
Публікація Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка пережила десятки операцій і пересадку печінки, хвороба атакувала знову

Також, "Знай.uа" писав, що життя маленької Українки повисла на волосині, батьки благають про допомогу