На Прикарпатті виборці голосували за людей, яких немає в Україні. Про це розповів активіст Михайло Стефурак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Яремче, було зафіксовано порушення виборчого процесу. За словами активіста, багато виборців ставили "галочки" навпроти імен кандидатів, яких немає в країні.

Читайте Знай в Google News!

"На ділянці 261026, м. Яремче (ЗОШ no1)!!!! У списках виборців стоять підписи навпроти прізвищ людей яких навіть немає в Україні!"- написав Михайло Стефурак.

Публікація Михайла Стефурака: Facebook
Публікація Михайла Стефурака: Facebook
Публікація Михайла Стефурака: Facebook

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вибори в Яремче, фото: Facebook Михавил Стефурак
Вибори в Яремче, фото: Facebook Михавил Стефурак
Вибори в Яремче, фото: Facebook Михавил Стефурак

Варто зазначити, що згідно з результатом екзит-полу, у виборах мера Івано-Франківська лідирує діючий міський голова Руслан Марцінків, який набрав 86,1% голосів.

На другій сходинці рейтингу розташувався представник "Європейської солідарності" Петро Шкутяк — 6,9%, а на третьому місці знаходиться Наталія Сербін, яка була висунута від "Української Галицької Партії" - 3,9%.

До міської ради Івчано-Франківська потраплять лише дві партії: "Свобода" - 66,29% та "Європейська солідарність" - 16,76%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філатов уклав конкурентів на лопатки на виборах мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко приділив Притулу і Верещук у першому турі

Також, "Знай.uа" писав, що мер Тернополя Надал повторив успіх Зеленського