На Прикаропатті поліція намагалася затримати жінку, яка ймовірно голосувала за чужим паспортом. Про це розповіли на порталі "ОПОРА".

Повідомляється, що в селі Клубівці, на виборчій дільниці №260744 один з виборців підняв крик про те, що на дільниці голосує жінка, яка не є мешканкою села. Він вказав на одного з кандидатів, який був присутній на дільниці і заявив, що він давав їх паспорти.

Читайте Знай в Google News!

В цей час кандидат разом з жінкою пішли до виходу. Співробітниця поліції, яка була на виборчій дільниці, спробувала встановити особу жінки. Однак та швидко відкрила і закрила паспорт не давши можливості поліцейській що-небудь прочитати.

Після цього жінка сіла в автомобіль з двома чоловіками, який був припаркований поруч і спробувала виїхати, але поліцейські не дали їй цього зробити.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Жінка проголосувала за чужим паспортом, кадр з відео: YouTube
Жінка проголосувала за чужим паспортом, кадр з відео: YouTube
жінка проголосувала за чужим паспортом, кадр з відео: YouTube

Далі з автомобіля вийшов водій, який довго спілкувався з поліцією і комусь дзвонив. Після цього він написав пояснення і щось за типом відмови від огляду автомобіля.

Потім чоловік сів у транспортний засіб і поїхав.

"Оскільки поліцейським відомі дані осіб і номер автомобіля, тобто можливість продовження з'ясування обставин цієї справи надалі", - зазначила старший радник з юридичних питань" ОПОРИ " Ольга Коцюруба.

До публікації додали кілька відео з місця події, де можна побачити спілкування водія з поліцейськими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині" синій " голова виборчкому ледь не розніс кабінки

Як повідомляв портал "Знай.uа", запорожці масово начихали на вибори

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині 93-річний дідусь не пропустив жодних виборів