У лікарнях Івано-Франківська розміщують додаткові ліжка для хворих коронавірусом. Про це розповіла начальник управління охорони здоров'я Марія Бойко під час оперативної наради міського голови.

За словами Марії Бойко, в Івано-Франківську погіршується ситуація із захворюваністю коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

З початку карантину у Франківську зареєстровано 6686 випадків зараження коронавірусом. При цьому, з початку жовтня, covid-19 заразилися 2126 осіб.

Це означає, що за 26 днів жовтня в Івано-Франківську зафіксували третину заражених від загального числа.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

У двох лікарнях, які приймають пацієнтів з коронавірусом, зараз перебуває 399 жителів Прикарпаття з пневмонією та підозрою на Covid-19. Госпіталізують лише тих, у кого зафіксована висока температура або підтверджена пневмонія.

"Всі ліжка заповнені. За останню добу надійшло 37 хворих з пневмоніями до Центральної міської клінічної лікарні, до міської клінічної лікарні № 1 – 7 пневмоній. Кількість людей, яких госпіталізують, досить значна. За вихідні було 363 позитивні результати, з них 350-у жителів Франківська" - сказала Марія Бойко.

Марія Бойко, кадр з оперативного засідання: Facebook
Марія Бойко, кадр з оперативного засідання: Facebook
Марія Бойко, кадр з оперативного засідання: Facebook

У зв'язку з великою заповненістю лікарень Івано-Франківська, в медустановах розміщують додаткові ліжка для хворих коронавірусом.

"Ми працюємо, збільшуємо кількість ліжок. Наприклад, лікарня ЦМКЛ ще до понеділка мала тільки 250 ліжок, вчора розгорнули вже на 265. Так само ГКБ №1. Крім того, буде виписка людей" - додала Марія Бойко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус позбавив Харківщину 15-ти бійців у білих халатах

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни показали справжнє обличчя медиків у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 6 677 нових хворих коронавірусом, 126 померло