За кордоном загинув український заробітчанин. Про це розповіла користувачка Мирослава Довжанин на совій сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 жовтня, в Словаччині, в Братиславі помер житель села Роскосов Закарпатської області Віктор Мачка. Причини та обставини загибелі хлопця не вказані.

Читайте Знай в Google News!

Тіло українця досі перебуває за кордоном і рідні хочуть перевезти його на батьківщину. Однак для транспортування тіла необхідна сума в 80 тисяч гривень.

На жаль у сім'ї Вікторра немає можливості зібрати дану суму. Всі їхні накопичення були спустошені на оплати, які пов'язані зі смертю хлопця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У зв'язку з цим рідні Віктора Мачка звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти на транспортування його тіла в Україну.

У публікації Мирослава Довжанін попросила людей про допомогу і залишила номер карти батька Віктора, за яким кожен бажаючий зможе надати допомогу родині.

Публікація Марини Довжанин: Facebook
Публікація Марини Довжанин: Facebook
Публікація Марини Довжанин: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові від раку померла семирічна принцеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому підступна пневмонія вбила відому юристку

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі прощаються з двома медиками