Жінка схудла на 204 кілограми заради шлюбу і дітей. Про це розповіли у виданні "Пошепки".

Повідомляється, що американка Бріттані в дитинстві пережила домагання з боку дорослого родича. В результаті вона почала соромляться свого тіла і заїдати проблеми шкідливою їжею.

Читайте Знай в Google News!

У підсумку, у віці 32 роки жінка фізично не могла нічого робити. Вона не могла нормально пересуватися і доглядати за собою.

Бріттані, фото: Пошепки
Бріттані, фото: Пошепки
Бріттані, фото: Пошепки

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Не дивлячись на це Бріттані пощастило зустріти гідного чоловіка на ім'я Білл. Вони началаи жити разом і Білл взяв на себе всі справи по дому.

Багато жартували, що їх любов виникла через любов до їжі, адже Білл також мав зайву вагу, але таких проблем як у Бріттані у нього не було.

Бріттані і Білл, фото: Пошепки
Бріттані і Білл, фото: Пошепки
Бріттані і Білл, фото: Пошепки

Тим часом жінка продовжувала повніти і досягла ваги в 274 кілограми. У цей момент вона почала соромляться чоловіка і втратила інтерес до життя. Однак Бріттані боялася, що так Білл від неї піде і вирішила змінитися.

Жінка взяла участь у шоу "я важу 300 кілограм", в якому учасникам із зайвою вагою допомагають схуднути. Бріттані зібрала всі сили і слідувала дієтам, які їй прописали.

Білл підтримував дружину і теж почав правильно харчуватися і худнути. В результаті вага жінки знизилася і їй дозволили провести операцію по зменшенню шлунка.

Повернувшись додому після проекту Бріттані трохи розслабилася і знову стала їсти шкідливу їжу. Однак побачивши, що зайва вага повертається, жінка взяла себе в руки і з новими силами взялася за вправи і дієти. У підсумку Бріттані вдалося схуднути до 70 кілограм.

Бріттані, фото: Пошепки
Бріттані, фото: Пошепки
Бріттані, фото: Пошепки

У сімейному житті Бріттані і Білла як і раніше все відмінно, а недавно у них збулася заповітна мрія — вони стали батьками.

Бріттані з дитиною, фото: Пошепки
Бріттані з дитиною, фото: Пошепки
Бріттані з дитиною, фото: Пошепки

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Адель скинула 40 кіло заради колишнього Наомі Кемпбелл

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко навчила українок їсти і худнути

Також, "Знай.uа" писав, що журналістка з Дніпра "розтанула" на очах і поділилася секретом