На Пркарпатті з понеділка в "червону зону" потрапили кілька міст і районів. Про це розповів міністр Кабміну Олег Немчинов під час засідання Державної комісії з питань техногенно-ееологічної безпеки та непередбачених ситуацій.

Повідомляється, що в новому поділі на зони карнатіна в Україні, яке почне діяти з 9 листопада, в "червону зону" потрапили 4 міста і 5 районів Прикарпаття. Всі інші міста і райони Івано-Франківської області визначені в "помаранчеву зону".

Читайте Знай в Google News!

Так, з 9 листопада в "червоній зоні" карантину опиняться міста: Івано-Франківськ, Коломия, Бурштин і Калуш. Також в "червону зону" визначили Городенківський, Тлумацький, Галицький, Косівський і Тисменицький райони.

Ці карантинні заходи встановлені на термін у розмірі 14 днів. По закінченню цього періоду уряд перегляне зони карантину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Карта карантинних зон в Україні: Курс
Карта карантинних зон в Україні: Курс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, потрібно чи на роботу після Covid-19 подати негативний ПЛР-тест

Як повідомляв портал "Знай.uа", міністр Степанов спростував "фейк" про появу "чорних" карантинних зон

Також, "Знай.uа" писав, як лікувати коронавірус вдома: лікарі відповіли на найпопулярніші запитання українців