У Вінницькій області жінці повідомили про підозру у вбивстві власного сина. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що в селі Соболівка Вінницької області жінка била головою об підлогу свого 5-тирічного сина, поки той не перестав дихати. За цим спостерігала його 6-річна сестра Діана. Конфлікт стався нібито через обірвані штори.

Читайте Знай в Google News!

Того дня хлопчик не прийшов до дитячого садка, а його сестра до школи. Викладачі почали хвилюватися і подзвонили жінці, але вона не відповідала. Тому вони разом з головою сільської ради пішли до неї додому.

Жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube
жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Побачили, що вона тримає дитину на руках замотаного в ковдру, цього хлопчика, а дівчинка сидить на землі. Вона була така стривожена, не говорила, дивилася в одну точку, а у хлопчика взяла за ручку, була холодна" - розповіла голова сільради Віра Асауленко.

На місце події відразу ж викликали поліцію і швидку допомогу, проте дитину вже неможливо було врятувати.

"Рятувати вже не кого було, дитина була з гематомами на голові і на шиї були видимі пошкодження шиї, було видно плями від удушення. Дитина вже була з видимими трупними плямами, вона вже була мертва " - прокоментував лікар швидкої допомоги Олександр Корнійчик.

Жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube
жінка вбила сина, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Місцеві жителі і раніше скаржилися на агресивну поведінку з боку жінки. Через це її навіть возили в психлікарню. Однак ніхто не знав, що це може призвести до подібної трагедії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хмельницькі копи висмикнули ніж з рук молодого самогубця

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства

Також, "Знай.uа" писав, що на Київщині відморозок жорстоко познущався на матір'ю-одиначкою