В Івано-Франківську відкрили "соціальний магазин" для нужденних. Про це розповіли на сторінці БО "Час добра і милосердя"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 6 листопада в Івано-Франківську, БО "час добра і милосердя" відкрила "соціальний магазин", в який можент звернутися будь-яка людина, у якого склалася складна життєва ситуація.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні зазначено, що проект даного магазину був запланований давно, проте благодійники не могли знайти відповідне приміщення.

"Ми радіємо, тому що нарешті нам вдалося знайти відповідне приміщення 80 м2, за лояльною ціною орендної плати, де ми всі змогли зробили так, як хотіли, як мріяли, як бачили. І сьогодні, кожен, хто опинився в скруті, може прийти до нас, і абсолютно безкоштовно вибрати одяг, продуктові набори, засоби гігієни, памперси, коляски для новонароджених....." - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Соціальний магазин у Франківську, фото: Facebook БО " час добра і милосердя"
Соціальний магазин у Франківську, фото: Facebook БО " час добра і милосердя"
Соціальний магазин у Франківську, фото: Facebook БО час добра і милосердя

Представники БО "Час добра і милосердя" подякували всім. Хто допоміг облаштувати "соціальний магазин" і запросили франківчан допомогти нужденним.

"Дякуємо кожному з Вас, за допомогу і добро! Ми запрошуємо до нас франківців, які тепер мають можливість приносити допомогу для сімей, які опинилися в СЖО."- додали в публікації.

Публікація БО "час добра і милосердя": Facebook
Публікація БО "час добра і милосердя": Facebook
Публікація БО час добра і милосердя: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові качка "усиновила" стадо свиней, хвости і пір'я розсмішили місто

Як повідомляв портал "Знай.uа", діти даремно "пахали"? У Зеленського по-свинськи поставилися до " волі народу"

Також, "Знай.uа" писав, що запорожцям роздали півсотні німецьких велосипедів