На Прикарпатті родині загиблого бійця не говорять правду про його смерть. Про це розповіли у виданні "Галицький кореспондент".

Дружина загиблого 32-річного бійця АТО, капітана Володимира Дзундза Ліліана вже кілька років намагається з'ясувати правду про його загибель, проте у військовій частині нічого не говорять. Причиною смерті чоловіка вказано самогубство, але жінка не вірить в це і каже, що її чоловік не міг так вчинити.

Володимир Дзундза загинув 23 травня 2016 року в селі Широкий біля Станиці Луганської. У справі про його смерть зазначено, що тіло чоловіка знайшли в закритому зсередини кабінеті.

На його похорон приїхали два товариші, які уникали розмови з Ліліаною. Ці ж люди з'являлися на річниці і коли жінка запитала їх про смерть чоловіка сказали, що не знають обставин.

Після похорону Ліліана їздила в поліцію в Станицю Луганську. Вона запитала правоохоронців, чому не було встановлено час смерті і не була проведена експертиза на наявність алкоголю і наркотиків в крові. Жінка не отримала чіткої відповіді на свої запитання.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Дзундза з сім'єю, фото: Галицький Кореспондент

На сьогоднішній день Ліліана вже бачила постанову слідчого про те, що її чоловік загинув в результаті виконання службових обов'язків, а не через самогубство. Однак справа далі не просунулася. Але Ліліана не має наміру здаватися і хоче всіма силами Очистити ім'я чоловіка.

"Я маю єдину мету-очистити ім'я свого чоловіка, довести всім і перш за все синові, що тато – не самогубець. Володя був професійним військовим, свідомо пішов воювати, був противником алкоголю, чудовим батьком, дуже побожним, в кожній кишені мав іконку, а коли мені було важко, завжди радив читати псалми... та й, врешті-решт, хочеться просто відвоювати справедливість. Хоча я і так впевнена-вбивця мого чоловіка у своєму житті ще отримає гідну відплату" - сказала Ліліана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Як повідомляв портал "Знай.uа", замість дівчини обійняв автомат: щира історія одного з наймолодших воїнів ЗСУ, який захищає Україну на Донбасі

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові повінчалися ветеран АТО і відома волонтер: наречена в червоному, наречений - в колясці